Don't Mess with Cats 25.11.2016 - I came for the Cake

Η εκπομπή Don't Mess with Cats απόψε Παρασκευή στις 7 το βράδυ, στο Spirto Web Radio, όπως είναι και ο σκοπός της θα (επιχειρήσει να) δείξει, γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τα Κεραμιδόγατα με κάθε κόστος, γνωστού όντος ότι είναι παλιοχαρακτήρες, προπέτες, αυθάδεις και μερικά πράγματα ακόμη, όπως πολύ αναλυτικά περιγράψαμε στην προηγούμενη εκπομπή, μην τα ξαναλέμε.

Αντισυμβατικά με ένα δικό τους ιδιόρρυθμο και για πολλούς νοσηρό τρόπο τα κεραμιδόγατα, θα τα δείτε συχνά να βγάζουν την γλώσσα στις νόρμες και να έχουν την δική τους άποψη για το κάθε τι, την οποία επιμένουν σώνει και καλά να μοιράζονται με τον κόσμο, λες κι ο κόσμος δεν έχει δική του. Αλλά εντάξει, είναι χαριτωμένα στην προσπάθεια τους ν' αλλάξουν το κόσμο.

Σημερινό θέμα η ειλικρίνεια. Είναι εφικτή; Με ποιες προϋποθέσεις; Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει ο θεράπων ιατρός σας, αλλά εμείς σας την συνιστούμε την εκπομπή ανεπιφύλακτα. Να είστε εδώ να ακούσετε πως το διαχειρίζεται το θέμα το Κεραμιδόγατο, το οποίο οι παρεπιδημούντες στο Spirto Web Radio μπορούν ελεύθερα να αποκαλούν και Alley Cat.

Enjoy, responsibly όμως :-)

Κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στην σελίδα της σημερινής εκπομπής








Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ