Don't Mess with Cats 26.05.2017 - Forgiveness - Sweet Revenge

No Revenge so Complete as Forgiveness

... πιστεύει βαθιά το Κεραμιδόγατο (ενίοτε και Alley Cat) και εκθέτει όλα αυτά που προσφέρει η συγχωρητικότητα, στον εαυτό μας πρώτα και μετά στους άλλους.  Είναι ο δικός του γλυκός τρόπος να παίρνει εκδίκηση, όταν κάποιες φορές το πληγώνουν.  Ανορθόδοξος και αιρετικός ο τρόπος αυτός, αλλά ναι, καμία εκδίκηση δεν είναι τόσο γλυκιά, όσο η συγχώρεση.  Αιφνιδιάζει, παραξενεύει, είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένεις σαν αντίδραση σε μια αδικία και τελικά ενοχλεί.  Και πιο συχνά απ' ότι θα περιμέναμε, πονάει τον ... παραλήπτη.  Διαψεύδεις τις προσδοκίες του υπαίτιου με τον τρόπο αυτό, όταν το λιγώτερο που περιμένει σαν αντίδραση σε μια τέτοια περίπτωση, είναι να του ανοίξεις το κεφάλι.

Υπάρχει ύψιστη περιφρόνηση από την συγχώρεση;  Όχι! δηλώνει κατηγορηματικά το γατί και αρνείται πεισματικά να οπλίσει το χέρι αυτών που του σκάβουν τον λάκκο και να μετατραπεί σε πιρόγα, γιατί συγχώρεση στη δική του γλώσσα σημαίνει "Δεν με αγγίζουν αυτά που κάνεις!".

Stay tuned!  Don't give up all hope!  Θ' ακούσετε κι άλλα!  ;-)

Αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 7 το βράδυ, στην εκπομπή Don't Mess with Cats, στο Spirto Web Radio και σε επανάληψη Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ.








Κεντρικό θέμα της εκπομπής: Η Συγχώρεση
Mood: Beach mood, Reggae with a chance for Latin








Comments


DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ