Emoji με Γάτες για Γάτες

Το πράγμα ήταν απλό στη σύλληψη του.  Έψαξα να βρω emoji με γάτες, για γάτες και στάθηκε αδύνατο.  Τα λίγα ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού ... δεν βλέπονταν.  Το όλο ζήτημα ήταν μονόδρομος.  Έπρεπε να φτιάξω cat emoticons!  Τόσο απλό!

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες,  μη νομίζετε ότι ανακάλυψα τον τροχό.  Πήρα τα υφιστάμενα νυν emoji και τα τροποποίησα ανάλογα.  Εύκολο φαινομενικά, tedious και εξουθενωτικό καθήκον στην πράξη.  Τίποτα τελικά δεν είναι τόσο εύκολο, όσο φαίνεται αρχικά.  Μια ακόμη περίπτωση, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΓΜΤ!!!

Μέχρι τελευταία στιγμή αλλαγές, όταν ανακάλυψα, ότι τα υπέροχα γατίσια μου emoticons ... δεν βλέπονταν σε σκούρο φόντο!  Όλα από την αρχή λοιπόν.  Αν σας τρώει κι εσάς η περιέργεια, πως φαίνονται σε σκούρο φόντο, πατήστε το κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας, εκεί που λέει ... ουφ, καλά, πάτε στο κάτω μέρος της σελίδας και θα το δείτε.

Τώρα, τι θα τα κάνετε;  Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά και δεν νιώθω υπεύθυνη για σας.  Ότι θέλετε!  Μη με ανακατεύετε με τα προσωπικά σας!  Εμένα ο ρόλος μου τελειώνει εδώ.  Εγώ ξέρω, τι θα τα κάνω.  Θα τα χρησιμοποιώ!  Φοβερό;  Αν σας αρέσουν και θέλετε να τα χρησιμοποιείτε κι εσείς, εδώ κι εκεί, go ahead, μη διστάζετε, δεξί κλικ και save!  Το ξέρετε το drill.  Μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε και σαν stickers πάνω από άλλες εικόνες.  Αν τώρα σας αρέσουν πάρα πολύ, μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα, ζιπαρισμένα, πατώντας ΕΔΩ, όταν με το καλό αξιωθώ να βάλω ένα κλίκαμπλ λινκ στο ΕΔΩ.

Για χρήση με το κινητό, τα αποθηκεύετε στις φωτογραφίες σας και τα χρησιμοποιείτε στα μηνύματα.  Λίγο πιο τυχεροί, όσοι έχετε i-phone και τα παρεμφερή ios, μπορείτε εγκαθιστώντας το σχετικό app, να μεταφέρετε οποιαδήποτε εικόνα από το internet στο κινητό σας και να την χρησιμοποιείτε σαν emoji στον messenger.  How cool is that?

Πάντως, δεν είναι μακριά η στιγμή, που θα τα φτιάξω και σε μικρό μέγεθος.  Stay tuned και δεν θα σας απογοητεύσω.  Μπορεί να τα μετατρέψω και σε gif κάποια στιγμή.  Credits και attributions δεν χρειάζονται.  Τώρα, αν θέλετε πολύ να με υποστηρίξετε, αν επιμένετε δηλαδή, ποια είμαι εγώ που θα σας εμποδίσω;  Για όσους θέλουν, βάζω παρακάτω τις εικόνες με τα αξιολάτρευτα γατόνια, να είναι εύκολο το click and share σε Pinterest, Instagram, Twitter, Facebook, Google+ και σε όποιο άλλο από τα σόσιαλ - μύδια τυχαίνει να συχνάζετε.

Πως σας φαίνονται;  Στείλτε μήνυμα ή αφήστε σχόλιο.  Επίσης, αν χρειάζεστε βοήθεια ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.  Με τα emoji εννοώ, όχι οτιδήποτε πρόβλημα!  :-)
Enjoy, share, download, use!
Click to download!



Stay tuned!  More are coming!



Click to Share - It Matters!

DON'T MESS WITH CATS - THEY ARE LIONS IN DISGUISE
Live On Air: κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ
On Replay: Σάββατο πρωί στις 10, αχάραγα με τον πρώτο καφέ. Bring the cake!
Όλες οι αναρτήσεις και το περιεχόμενο εδώ, γρατζουνίστηκαν responsibly από το * Κεραμιδόγατο
Όσοι δεν πρόλαβαν τις ζωντανές εκπομπές, οι εκπομπές διατίθενται στο Mixcloud, σε πακέτο για το σπίτι ;-)


Forget Me Not - Ακολουθήστε το Κεραμιδόγατο:


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ